Ką daro plėtinys
ChatGPT Bulk Delete padeda pasirinkti pokalbius, šiuo metu įkeltus į ChatGPT šoninį sąrašą, ir atlikti pasirinktą veiksmą, pvz., ištrinti arba archyvuoti. Dabartinis pokalbis laikomas neįtrauktu į pasirinkimų sąrašą.
Informacija, tvarkoma vietoje
Plėtinys sukurtas veikti naršyklėje. Jis neišsiunčia pokalbių žinučių turinio ar šoniniame sąraše aptiktų pokalbių pavadinimų į mūsų serverius ar trečiųjų šalių API.
Plėtinio saugykla
Plėtinys gali saugoti vietinius nustatymus, reikalingus funkcijoms teikti, pvz., plano peržiūros būseną, nemokamo naudojimo skaitiklius ir ar konkretus kryžminės reklamos baneris buvo uždarytas. Šie duomenys lieka jūsų naršyklės plėtinio saugykloje.
Svetainės paskyros
Kai prisijungiate per Google ar el. pašto nuorodą, saugome patvirtintą el. pašto adresą, pasirenkamą rodymo vardą, prisijungimo metodą ir eismo metu užšifruoto sesijos žetono maišą. Šią informaciją naudojame tik apsaugai prieigos prie jūsų paskyros, pirkimų ir plėtinio teisių.
Svetainė ir atsiskaitymai
Atsiskaitymai vykdomi per Stripe. Mes negavome ir nestebime kortelių numerių, kortelės saugos kodų ar galiojimo datų. Saugojame tik pačius būtiniausius mokėjimo ir teisių įrašus, reikalingus jūsų plano rodymui, dvigubo webhook vykdymo prevencijai ir palaikymui.
Kontaktai
Dėl privatumo klausimų kreipkitės: support@chatgptbulkdelete.net.
„Chrome“ plėtinio duomenų naudojimas
Plėtinys tvarko tik ChatGPT šoninės juostos pavadinimus ir nuorodas, kad suteiktų vartotojo patvirtintą išvalymą. Jis neskaito žinučių, nepardavinėja pokalbių duomenų ir nenaudoja jų reklamai. Kai suaktyvinate mokamą prieigą, aktyvacijos kodas ir įrenginio žetonas perduodami tik per HTTPS į chatgptbulkdelete.net, kad būtų patikrinta prieiga.